vrijdag 30 december 2011

Laatste project van 2011



Zo, het heeft even geduurd, maar m'n kast is klaar! En ik ben er SUPER SUPER blij mee. Ik had natuurlijk wat noten op m'n zang en de kast moest wel worden zoals ik het in m'n hoofd had ;)
Maar die lieverd van mij doet dat gewoon. Moest er wel bijna een jaar op wachten, want de kast die hier stond is vorig jaar naar Lola's kamer verhuisd en beddengoed en handdoeken lagen sindsdien onhandig in dozen op elkaar gestapeld. Maar nu niet meer! Alles is netjes opgeborgen en ik krijg nu ook weer meer zin om de slaapkamer wat gezelliger te maken. Nieuw project voor 2012!
Tegen die tijd laat ik wel weer meer foto's zien. Excuses voor deze waardeloze kwaliteit foto's trouwens...

Iedereen een gezellige jaarwisseling en tot in 2012!

via Lotta Agaton


dinsdag 27 december 2011

EAT ME...!



Ok, ik heb met de kerst ECHT te veel gegeten! Vanaf Sinterklaas ben ik alleen maar aan het vreten; chocola, zelfgemaakte taarten, kerstkransjes, kerststollen.....ben er helemaal klaar mee!
Kreeg ik deze week ook nog een MEGA doos chocola van een patient (had ik nog niet verteld in dit blog, maar ik ben fysiotherapeute). Dus dat kon er ook nog wel bij. Ik kan het ook laten liggen, maar als het in m'n gezichtsveld ligt, gaat het gewoon op. 
Dus voor mij even geen gesnoep en gevreet meer, maar even weer op de gezonde tour....

We hebben trouwens een nieuwe kast op de slaapkamer, zelf gemaakt. Hij is SUPER! Binnenkort zal ik 'm laten zien. 



zondag 18 december 2011

Zwart-Wit-Hout







Nog wat zwart-wit-hout inspiratie. Hoe leuk is dat kussen met die uil.....!!?

Zondagmiddag...


Niets lekkerder dan op zondagmiddag fijn met z'n drietjes thuis te zijn, appelplaattaart met spijs eten (oow die is zoooo lekker) kaarsjes aan en......verder helemaal niets ;)

dinsdag 13 december 2011

Kerstgroen



 

Nou de hele kamer is weer omgegooid hoor....voor de kerstboom! Ja, hij moet een mooi plekkie hebben en dat houdt in dat Lola haar werktafel voor 3 weken moet missen. In ruil daarvoor mag ze met kerst een heel mooi cadeau ;)
In de boom hangen de huisjes en sterren van fimo klei die ik vorig jaar heb gemaakt en taupekleurige metalen harten waar ik teksten op heb geplakt met de labelwriter.

Verder had ik al een paar maanden zwart-wit gestreepte stof van de Ikea liggen en het kwam er steeds niet van, maar ik heb nu eindelijk kussenhoezen gemaakt. Met grote houten knopen, die vond ik op de markt. Ik vind de combinatie van zwart-wit-(grijs) met hout altijd erg mooi. Het hout maakt het wat minder hard.

Vanochtend nog lekker een boswandeling gemaakt met Lola. Na de eindeloze regenbuien begon eindelijk de zon te schijnen en dan MOET ik naar buiten! Ik heb in het bos een mini boompje uit de grond gerukt en in m'n tas gestopt...(erg he!). Doe ik anders nooit hoor, maar ik denk zo'n klein ding da's toch niet zo erg?
Staat wel leuk op de tafel....;)







zondag 4 december 2011

Noorse worteltjes taart...!!!

Nooit geweten dat worteltjestaart zo lekker kon zijn...!! Gister hebben we Sinterklaas gevierd met de familie en heerlijk samen gegeten. Ik had dit als nagerecht gemaakt. 
Zo! Dit is de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik dit maak. Lekker als dessert, bij de koffie....eigenlijk altijd :-)

Ik heb het van een noorse site, vertaald via google, maar dat viel nog niet mee. Mocht je interesse hebben in het recept, mail me, dan stuur ik het aan je door.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...